marți, 1 februarie 2011

OAMENII


Viata oamenilor si a locului atarna de DRUMUL care se intinde intre ei si restul lumii .....

9 comentarii:

  1. @ muscelenilor: vrem mai multa poveste, mai multa "carnitza"! nu e rau nici filmul, ca doar suntem in 2009, da' totusi pentru publicul subtire trebuie ceva mai "gras": intamplari din Muscel, faze, vieti povestite pe scurt, amintiri de-ale batranilor, peripetii cu dihaniile padurii, cum trec oamenii aia iarna... pe scurt, TEXT!

    RăspundețiȘtergere
  2. mai dom gika....

    rabdare dom'le rabdare. ....
    satul e prin de caractere, trebuie cineva sa le zugraveasca odata.
    stai matale 1 saptamana in vacanta si te (intro)ducem noi la toata lumea din sat (nu-s multi...20 de case) - la un pahar de vorba- si dupa aceea vine si scrisul.oho...sa vezi cum vine.

    eu zic asa...cine are ceva de aminit despre muscel sa aminteasca !
    blogul e liber la comentarii pentru toti care au trecut pe acolo.

    am zis!

    bloggerita de serviciu

    RăspundețiȘtergere
  3. @ bloggerita de serviciu: asta suna a blog de momeala! adica tu ai facut blogul dar nu scrii pe el, sa scrie cei care sunt curiosi sa vada muscelul cu ochii lor, ergo sa puna mana sa mearga pe jos aia sapte kilometri.
    Hm! dupa 7 km sunt epuizat, imi trebuie un refreshment adecvat... altul decat coca-cola...

    RăspundețiȘtergere
  4. este tuica, este branza, este chiar si apa de spalat pe dinti.... berea se transporta cu carca, e cam ca la munte doar ca nu mai pui cortul... si totusi, cat de epuizat poti sa fii, ca e de sase ori mai scurt decat un maraton!?

    io mis!

    RăspundețiȘtergere
  5. FELICITARI!...Faceti o treaba minunata cu blogul asta...sunt locuri minunate in care am copilarit si eu, dar nu credeam ca voi gasi farame de copilarie in marea asta de biti...

    RăspundețiȘtergere
  6. hmmm, cin' sa fie cin sa fie... bun venit pe "insula" muscel!

    RăspundețiȘtergere
  7. mai pune bre si ceva nou pe blogul asta! l-ai facut sa-l tii ca pe o vitrina, d-aia plina cu bibilouri puse pe macrame, unde nu umbli cu anii?!

    se poate, coane?

    RăspundețiȘtergere
  8. hmmm vati cam anvatat la muscel ma baeti sau ma rog or fi si fete.da numai sa va distrati" ia cand va hotarati voi asa toti care va distrati an " orasul muscel "sa faceti si drumul pana acolo si asa distractia ar fi super faina as veni si eu cu cea mai mare placere. ce parere ai ovidiu ar fi bn???

    RăspundețiȘtergere